pinsamma ting

Ett pinsamt inlägg

Ni vet Jocke från igår? Vi har känt varandra sedan urminnes tider och har en viss ”jargong” som andra inte förstår eller ska höra. En mindre retorisk Elaine, kanske raka motsatsen. De som känner mig sen urminnes tider vet. De andra? De är lyckligt ovetande. Tills igår.. Och ni vet Olof Röhlander? Ja, han som […]

Ni vet Jocke från igår? Vi har känt varandra sedan urminnes tider och har en viss ”jargong” som andra inte förstår eller ska höra. En mindre retorisk Elaine, kanske raka motsatsen. De som känner mig sen urminnes tider vet. De andra? De är lyckligt ovetande. Tills igår..

20131009-123648.jpg

Och ni vet Olof Röhlander? Ja, han som var på tv häromdagen och har vunnit Det stora talarpriset TRE gånger. Well. Han känner inte till den jargongen som jag och Jocke kör med. Han ska inte känna till den. Han känner Elaine ”retorikern”. Igår fick han, av misstag, ett sms som aldrig skulle landat i hans mobil. Den genansen, den omedelbara rodnaden och det höga nervösa skrattet blandat med ett förtvivlat NEEEEEEEJ som ekade längs husfasaderna i Linköpings innerstad. Det gjorde att jag inte hade något annat val än att dela med mig av det missöde som drabbade mig och min tumme som skickade meddelandet efter ”word!” till fel person. Jag är de blå bubblorna.

0 gillar detta, blir först med att gilla!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge